Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Thursday, January 6, 2011

Ujian

Arini keta kena langgar dengan motor. Tapi budak yang langgar tu takde la lari. Dia bagi kerjasama bila aku mintak IC, No Pone and No Plate..

Bila aku inform huby aku pasal benda nie..dia cakap dia da tak sedap hati masa dia mandi pagi tadi..dia marah aku apsal pepandai ajak adik tido umah..pastu pepagi nak hantar balik..kalu time skolah cuti takpe la..nie tak time skang nie memang jalan sibuk..aku pun cakap balik bukan aku yang ajak..dorang yang nak ikut..takkan aku cakap tak boleh pulak..

Lagipun benda nie bukan dari kecuaian aku..kecuaian orang lain..kena la terima nie sume..TUHAN hanya nak menguji setakat mana iman kita bila menerima musibah..dan TUHAN juga tahu kekuatan setiap hambanya..

Pastu dia suh ayah dia datang tengokkan..lepas ayah dia cakap sikit je..tak kemek pun..dia ok sikit..tengok la apa nak jadi petang nanti..bila dia da tgk sendiri kecacatan 'bini' dia tuh..

Good Luck BOSS

Semoga boss sentiasa success dalam setiap lapangan yang diceburi..

Jangan takut dilanda ombak kalu berumah ditepi pantai..begitulah perumpamaan dalam dunia bisnes..persiapkan diri..kuatkan semangat..jangan patah usaha..