Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Saturday, March 15, 2014

Pertabalan Perajurit Pak Su Syafiq

Lokasi: PUSASDA PORT DICKSON

Sunday, March 9, 2014

Jogging

Saturday, March 8, 2014

Pic From Hubby

Tido lambat.

Sunday, March 2, 2014

Review Old Town White Coffe

Da 2 kali datang cnie. Bru berkesempatan nak tulis komen. Dan aku pun xsempat lg nak google sape punyer cafe ni.

First time makan kat cafe ni kat klang dulu. Pahtu da jatuh cinta ngan roti bakar dia. Pahtu bru2 ni pulak dorang ada bukak caw bru kat area cnie. So mmg rezeki kami la.

Jom tgk review kami:

1) Very gud self service system. Salah ko tulis kod salah la ko dpt menu!
2) Bersih sgt dari kitchen, toilet, infront n outdoor.
3) Selesa sgt even ada ank kecik cam kami. Smpi si kecik ni pun enjoy sama that moment.
4) Makanan n minuman sume sodap. Setakat yg kami dah cuba la. Ada byk lg yg eden blm torayy.

How about aga???

Sgt oke! Nak2 pilih yg set makanan n minuman. Emm ble nak poei lg ni??

We in KL

Conquer

Mlm td ayh tdo awl demam. So faqih xde kawan.

Mula2 tgk discovery kat laptop. Ibu pulak tgk news kat tv9. Sekali lepas news ada cite ipin la plop.

Maka babay la laptop skali ngan chanel dia sbb faqih da dpt ipin kat skrin ag besar.

Saturday, March 1, 2014

Kenangan Faqih kat Taska Permata

Kenangan Hari Pertama Sekolah

Kisah demam sblm warded

Puding Roti n Aiskrim Goreng

Weekend mgu ni dimulakan dgn acara masak2. Memula tu ada budak besar nak mkn eskrim goreng. Pahtu lebihan roti tuk wat benda ni syg lak nak buang gitu jew. Maka jadi la menu kedua puding roti.

Sape jd tetamu kami arini dpt la rasa kalau ada lebih!

Cara buat puding roti. Blender kan 3 sudu gula, esen vanila, 3 biji telor n susu segar. Pahtu msukkan roti yg dicubit2 dgn ditambah kismis. Then last skali masukkan dlm loyang. Bakar pada suhu 180'c selama 30 mnt. Senang kan!

Pages Likers

Alhamdulillah

Kenangan

Kenangan kena bgn pepagi, mandi dan bersiap!

Moga tahun depan kamu bersedia anakku!