Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Tuesday, December 23, 2014

Banjir 2014

Menurut my mum banjir kali lagi teruk dari tahun 1997.

Masa tu aku form 4. Syiok main air bah. Buat rakit pakai btg pisang, tong drum.

17 tahun berlalu, again banjir besar berlaku. Walaupun rumah aku memang takkan dinaiki air sebab kawasan tinggi, tapi umah kakak ke-2 hanya nampak bumbung!

Pray for them!

Wednesday, December 17, 2014

Aqiqah Athirah Sofea.

Selamat sudah!
Dibuat pada hari ke 21 kelahirannya.
Seekor kambing menjadi korban.
Semoga diterima oleh yang maha Esa.

Suro

Dapat aku makan suro setelah bertahun2 xdpt makan.

Mana taknya, benda ni kan bermusim. Bukan selalu owg buat. Ni pun sbb makcik aku kacaukan ramai2 ngan adik beradik aku.

Melantak smpi kembung2 perut bb!

Hadiah

Hadiah untuk kelahiran kali ni rata2nya BAJU.
Mgkn deme yg bg tu pun tak tahan tgk baju bb girl yg super cute. So far ada lebih 10 pasang. Tgvm uols!

Kne masuk blog ni sbb nak wat rujukan pada masa depan. Supaya bole membalas balik pada yg memberi tu.

My Neber Beg
Cousin Jaja
Cik Wahida
Cik Nor
Pok Sue Lah
Cik Ain
Cik Fatin
Mak Ngah
Tok Yam