Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Thursday, March 3, 2011

3.3.2011

Arini buat pemeriksaan kali ke-4 kat Mahkota Medical Centre. Baby dah melebihi 13 minggu dan tarikh jangkaan bersalin juga berubah menjadi 4 September 2011.

Peristiwa lucu arini.. bila discan baby kelihatan tangannya bersilang ke bawah kepala macam orang tengah berfikir.. dan masa tu memang tangan aku dalam keadaan gitu bila tengah berbaring sambil perut discan oleh doktor.. dia ngikut aku ler tu..hehe.. anak ibu!!

Wednesday, March 2, 2011

300

Cewaahh.. tajuk macam filem bollywood la pulak..

Alkisahnya aku dapat duit cash RM300.00..

Sebab dan siapa yang baginya:

Aku bagi no tipon Mr Yap kat boss aku sebab dia berminat nak beli grand livina macam kami..

Dan sebelum nie pulak Mr Yap memang suh aku war2 kan kat tempat keje sesapa yang nak beli keta keluaran Nissan suh contact dia.. so aku pun kasi la.. dengan harapan dapat la payung ke.. box kekecik ke dari Nissan..

Tak sangka lak bila Mr Yap kasi aku 300 gedebuk.. katanya sebagai motivator tuk aku dan tolong dia tambah customer..

Tiada kata seindah bahasa yang dapat aku luahkan melainkan ALHAMDULILLAH dengan kurniaan ILAHI melalui Nissan..