Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Friday, September 28, 2012

Mimpi

Malam tadi mimpi jumpa ngan arwah ayah. Mungkin sebab malam tadi dengan rendah diri aku sedekahkan Al-Fatihah dan Yassin dan doa semoga ayah ditempatkan bersama2 dengan orang yang beriman.

Umur aku sekarang da 31 tahun. Ayah meninggal masa umur aku 6 tahun. Bermakna dah 25 tahun ayah meninggalkan kami. Aku harap nie bukan kali terakhir aku berjumpa arwah. Seronok sangat malam tadi. Walaupun tanpa sepatah kata, masa nak ikat kain kapan je dia bangun menoleh kearah aku, tapi cukup untuk meleraikan rindu aku selama nie.

Semoga ayah tenang di sana. Amin..

Thursday, September 27, 2012

Sayang nak makan

Sayang nak makan benda alah nie..


Dah dekat 3 bulan lebih dapat coklat nie.. dapat dari suami untuk sebuah kemaafan (hihi).. yang lelain da maka, yang main nie tak termakan lagi.. sayang sangat nak makan.. cane nieh.. skang nie masih kat dlm fridge kat opis nie, nak simpan kat umah tkt hubby kecik ati xmkn coklat yang dia hadiahkan..

Tuesday, September 25, 2012

Trip to PD

Minggu lepas 17 Sept 2012 senyap2 kami ber3 ke PD. Nape senyap2 weh?? mesti orang query kan.. sebabnya kalau uar2 kan mesti de orang nak ikut. Kat umah mertua ku skang nie de orang yang 24h dok umah. Pastu ble dengar nak berjalan, mula la nak ngikut..

Jadi, disebabkan mahu percutian tuk kami je, benda nie terpaksa dibuat senyap2..

Enjoy this moment very much!!

Sampai2 je terus landing anak bujang ibu nie..

Ayah nak amik gambar pun dia tak heran, asyik dok tgk scren tv besar

Kami cari hotel yg ada kolam renang, so we made it!!

Banyak habiskan masa kat sini.. enjoy sangat sbb air dia tak sejuk sangat.

Tengok tu asyik dok main air.

Nak datang lagi kesini

Ada jugak gambar aku kat sini..hehe