Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Sunday, April 27, 2014

Outing wif 2 kids

Wednesday, April 23, 2014

Monday, April 21, 2014

Colmar Tropicale Bukit Tinggi Malaysia

Bertarikh 5 April hingga 6 April 2014, ke Colmar Tropicalle Bukit Tinggi for family Trip my in law side. Yang ikut, Mak, Ayah, Wani, Agh, Sue, Qistina dan kami bertiga.
 
Lambat sampai kat sana. Sbb my hubby sekolah ritu. Sekolah ganti. Tgu dia balik skolah dan sbgnya kul 5 dari Melaka. Sampai atas nie kul 8mlm.
 
Penat?? Opkos!
Happy?? Opkos!
 
Ke sini tahun 2003 kerna Family Day Opis. Kembali 11 tahun kemudian masih SAMA tempat nie. Cuma show dia dia je xde dulu. Tobat xyah tengok xpe show dia nie. Baju dorang pakai memang gilee la. Yang perempuan sampai nampak V bawah. Yang lelaki sampai nampak Bebird! HAHAHA. Akrobatik katakannn.
 
Nak kesana lg??? NOPE!
Kecuali FREE mcm yang nie. HUUHAAHAHUUHAAA.

Jogging Trek Dataran 1 Malaysia Klebang

 
Da dua kali kesini. Dua2 jadi peneman je. Peneman boboy besar jogging. Peneman boboy kecik main pasir. Pastu sbg upahnya, aku bole req nak sapan kat mana. Besttttttttt kann.
 
Trek dia nie sekali pusingan 1.2KM kata org ramai. Sbb xde papan kenyataan pun lagi. Memang jauh kalau tgk pada KM tapi kalu berjogging xrasa ngat sbb serround santeeekk pemandangan santai. Campur busuk2 sikit..ekekekekeee (Hasil dari kedai makan berdekatan)
 
Nanti kang bas2 tu da jadi kiosk makin havoc kot. Ntah2 nak jogging pun da fees. Nie tempat wajib pegi setiap hujung minggu kata somi. Kesian aku kann.. xde pilihan!huhuhaaahuuhuaaa. 

Again Morib Gold Coast

 
Tak sangka aku bole pulak tetiap tahun datang sini. Tahun lepas 5 April, tahun nie 14 April. Cehhh macam bongkak kan!
 
But the facts is tempat nie memang gojes plus murah! Xdapat kat tmpt lain..
 
Pakej dia:
 
2 Dinner (RM45.00 X 2)
2 Breakfast (RM45.00 X 2)
2 Water Park (RM40.00 X 2)
1 Room attached with big Jakuzi (Muat kami 3 beranak dlm tu)
*Total kami bayar hanya RM198.00 NETT!
*Kiranya Water park + Bilik tu mcm FREE je kot. Ngeh222.
 
Kalau nak pegi bole tempah online kat sini: www.goldcoastresort.com.my
Sampai 27 May je kot setiap tahun.

Review Kolam Renang MBMB

 
Post mandi baru faqih. Tapi ayah dia selalu dah datang sini. Bawak budak2 sekolah dia latihan renang kat sini. Kena bayau RM2 Dewasa RM1 Kanak2.
 
Superb jugak la tmpt nie. Ada gym, ada kiosk makanan, tandas banyak dan bersih sama cam kolam dia. Aku dok tgk tmpt nie sampai tak perasan faqih da bukak pelampung dia pahtu da tercunggap dlm kolam tu. Kihkihkihh.. sape suh memandai bukak. Sib baik kejap je. Tak memasal abis baju jalan aku basah sbb xsmpt nak salin baju da kena terjun kolam selamatkan dia..ayyooo.