Our First Baby:

Lilypie First Birthday tickers

My birthday:

My hubby birthday:

How long we have been married:

Thursday, June 14, 2012

Balik Kampung

Esok..

Insyaallah kami akan bergerak ke kelantan. Mungkin dalam pukul 2 lebih. Balik kali nie macam tak best sikit sebab duit hanya cukup2 makan. Banyak betul expenses bulan nie.. Duit belanja somi kat maktab, pastu tetiba bulan 7 nie terus konvo duit konvo lagi, pastu tetiba mesin basuh rosak, tukar baru lagi dan duit lagi.. Dan akhirnya duit gaji abis terpaksa korek duit tabung..

Makan nak tak nak bulan depan kena menabung banyak sikit. Kalau tak hajat nak berholiday lama hujung tahun nanti TERSADAI. Emm baru nak horey dengan durian runtuh (gaji baru) cik somi, da kena berbudget balik.

Tuesday, June 5, 2012

Untukmu AFH

Untukmu Ahmad Faqih Hilman..

IBU dan AYAH decide amik plan dari Great Eastern..

For Insurance dan Investment..

Tuk IBU cukup lah Insurance yang ntah hapa2 dari Syarikat..

Tuk AYAH cukup lah Guarantee Letter yang sampai bila2 bole pakai tu..

Yang penting sekarang untukmu..